Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne
Wiosna to moja ulubiona pora roku, już na przedwiośniu cieszę się cieplejszymi dniami, śpiewem ptaków, pierwszymi pojawiającymi się motylkami. czekam na sobotnie i niedzielne poranki, gdy jest cisza, zdecydowanie mniejszy ruch aut, wtedy można w spokoju wsłuchać się w odgłosy natury.Kontakt z budzącą się przyrodą dodaje mi siły i chęci do życia, poprawia samopoczucie, sprawia, że chce mi się więcej...   Smile
Jeszcze trochę i zrobi się przecudnie, zazieleni się wszystko wokół, na długo znikną szare, ciężkie chmury. powietrze będzie pachnieć tak, że niejednokrotnie zakręci nam się w głowach a słońce będzie naszym nieodłącznym towarzyszem. Nawet ta zwykła codzienność mierzona w dniach liczonych w roboczogodzinach przyniesie nam ogrom możliwości, przecież wiosną i latem po pracy jest jeszcze tyyyyyyyyle czasu i tyyyyyyyyle ciekawych rzeczy do zrobienia. Zatem wiosno nie zwlekaj, jestem na ciebie gotowa, przywitam cię najcieplej jak się da, już rozłożyłam ramiona którymi obejmę i ciebie i wszystko to co ze sobą przyniesiesz....
[-] Następujący 1 użytkownik polubił Ola1 za ten post:
  • Rybcia
Polub Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - przez Ola1 - 03-18-2024, 06:07 PM
RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - przez Lexie - 02-20-2025, 02:42 PM
RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - przez Lexie - 03-05-2025, 01:02 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości