Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne
Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Wersja do druku

+- Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne (https://top-czat.pl/forum)
+-- Dział: Archiwum portalu top-czat (https://top-czat.pl/forum/forumdisplay.php?fid=120)
+--- Dział: Archiwum "sekcji Rozrywkowej" (https://top-czat.pl/forum/forumdisplay.php?fid=124)
+---- Dział: Przedawnione (https://top-czat.pl/forum/forumdisplay.php?fid=126)
+---- Wątek: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne (/showthread.php?tid=245)

Strony: 1 2

Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Rybcia - 03-17-2024

Kochani za chwilę wiosna 

Napiszcie za co lubicie wiosnę w kilku zdaniach . Oczywiście do wygrania są @ po 5 tyś

Zapraszam  Heart

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Posejdon - 03-17-2024

Ja bardzo lubię wiosnę ponieważ ptaki zaczynają wtedy wesoło śpiewać
można wtedy tez popatrzeć na zwierzęta jak wychodzą ze swoich zimowych norek... 
lubię jak wtedy słonce zaczyna mocniej przygrzewać a na dworze się robi cieplej a dni coraz dłuższe są miło się patrzy tez gdy codziennie widać jak trawa się zieleni a na drzewach rozwijają się liście i kwiaty wtedy świat staje się taki piękny i kolorowy.
Wiosnę lubię tez   gdy widać jak wtedy ludzie są weseli bardziej uśmiechnięci zaczynają tez chętnie wychodzić ze swoich domów aby pospacerować pooddychać tym świeżym powietrzem i podziwiać piękno tej przyrody.

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Rybcia - 03-17-2024

Posejdon Dziękuję za wzięcie udziału i pięknie napisałeś. @ już lecą do ciebie  Smile i oczywiście zapraszam do wzięcia udziału w konkursie wiedzy o wiośnie...

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - DEXTER1981 - 03-18-2024

ja lubie wiosne ponieważ Wiosną przyroda budzi się do życia, pojawiają się liście na drzewach, trawa robi się zielona, a rano budzi nas radosny śpiew ptaków.

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Rybcia - 03-18-2024

(03-18-2024, 12:18 AM)DEXTER1981 napisał(a): ja lubie wiosne ponieważ  Wiosną przyroda budzi się do życia, pojawiają się liście na drzewach, trawa robi się zielona, a rano budzi nas radosny śpiew ptaków.

Dziękuję za wzięcie udziału. Piękne napisałeś @juz lecą do ciebie. Smilei oczywiście zapraszam do wzięcia udziału w konkursie wiedzy o wiośnie

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Ola1 - 03-18-2024

Wiosna to moja ulubiona pora roku, już na przedwiośniu cieszę się cieplejszymi dniami, śpiewem ptaków, pierwszymi pojawiającymi się motylkami. czekam na sobotnie i niedzielne poranki, gdy jest cisza, zdecydowanie mniejszy ruch aut, wtedy można w spokoju wsłuchać się w odgłosy natury.Kontakt z budzącą się przyrodą dodaje mi siły i chęci do życia, poprawia samopoczucie, sprawia, że chce mi się więcej...   Smile
Jeszcze trochę i zrobi się przecudnie, zazieleni się wszystko wokół, na długo znikną szare, ciężkie chmury. powietrze będzie pachnieć tak, że niejednokrotnie zakręci nam się w głowach a słońce będzie naszym nieodłącznym towarzyszem. Nawet ta zwykła codzienność mierzona w dniach liczonych w roboczogodzinach przyniesie nam ogrom możliwości, przecież wiosną i latem po pracy jest jeszcze tyyyyyyyyle czasu i tyyyyyyyyle ciekawych rzeczy do zrobienia. Zatem wiosno nie zwlekaj, jestem na ciebie gotowa, przywitam cię najcieplej jak się da, już rozłożyłam ramiona którymi obejmę i ciebie i wszystko to co ze sobą przyniesiesz....

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Rybcia - 03-18-2024

(03-18-2024, 06:07 PM)Ola1 napisał(a): Wiosna to moja ulubiona pora roku, już na przedwiośniu cieszę się cieplejszymi dniami, śpiewem ptaków, pierwszymi pojawiającymi się motylkami. czekam na sobotnie i niedzielne poranki, gdy jest cisza, zdecydowanie mniejszy ruch aut, wtedy można w spokoju wsłuchać się w odgłosy natury.Kontakt z budzącą się przyrodą dodaje mi siły i chęci do życia, poprawia samopoczucie, sprawia, że chce mi się więcej...   Smile
Jeszcze trochę i zrobi się przecudnie, zazieleni się wszystko wokół, na długo znikną szare, ciężkie chmury. powietrze będzie pachnieć tak, że niejednokrotnie zakręci nam się w głowach a słońce będzie naszym nieodłącznym towarzyszem. Nawet ta zwykła codzienność mierzona w dniach liczonych w roboczogodzinach przyniesie nam ogrom możliwości, przecież wiosną i latem po pracy jest jeszcze tyyyyyyyyle czasu i tyyyyyyyyle ciekawych rzeczy do zrobienia. Zatem wiosno nie zwlekaj, jestem na ciebie gotowa, przywitam cię najcieplej jak się da, już rozłożyłam ramiona którymi obejmę i ciebie i wszystko to co ze sobą przyniesiesz....
Olu piękna to napisałaś naprawdę aż miło się czyta @ już lecą do ciebie  Big Grin oczywiście zapraszam do wzięcia udziału w konkursie wiedzy o wiośnie

A ja też wezmę udział  i napiszę coś za co lubię wiosnę  Big Grin

Najpiękniejsze w wiośnie jest to, że zaraz po zimie następuje ciepełko i przygrzewa słońce. Cudownie jest zobaczyć zamiast białego świata, nowe pąki na krzakach i świeżą, zieloną trawę. Można bawić się w podchody Big Grin  po spacerować nawet grila można zrobić Tongue pojeździć na rolkach i rowerze. Kocham wiosnę!

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Rybcia - 03-21-2024

Lubie ten czas, ponieważ w tedy świat budzi się do życia. Ptaki zaczynają śpiewać, drzewa kwitnąć, a trawa i kwiaty rosnąć. Po prostu świat taje się kolorowy, a to powoduje, że wszystko wygląda jak najlepsza komedia romantyczna. Bez tej pory roku świat byłby pusty, brzydki i nudny.

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - ItsMe - 03-22-2024

Moją ulubioną porą roku jest właśnie wiosna, bo wtedy wszystko budzi się do życia.
Wszystko kwitnie, w powietrzu czuć powiew świeżego wiatru.
Siedząc w parku, można posłuchać śpiewu ptaków.
Najchętniej wtedy sięgam po lustrzankę i cykam zdjęcia na pamiątkę.

RE: Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne - Rybcia - 03-22-2024

(03-22-2024, 06:16 PM)ItsMe napisał(a): Moją ulubioną porą roku jest właśnie wiosna, bo wtedy wszystko budzi się do życia.

Moją ulubioną porą roku jest właśnie wiosna, bo wtedy wszystko budzi się do życia.

Dziękuję ci bardzo @ już lecą do ciebie  Smile