• Strona główna
  • Czat
  • Forum
  • Radio
    • Włącz radio
    • Zagraj u nas!
    • Panel ekipy
    • MałpieGadanie
  • Blog
  • Gry
    • Małpkowe pudełka
    • Smyranie małp
    • Koło małpoluny
    • Pacman
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
  • Pozdrowienia
    • Pozdrowienia premium
    • Pozdrowienia standardowe

• Strona główna
  • Forum
  • Włącz radio
  • Zagraj u nas!
  • MałpieGadanie
  • Panel ekipy
  • Blog
  • Gry
  • Małpkowe pudełka
  • Smyranie małp
  • Koło małpoluny
  • Pacman
  • Pozdrowienia
  • Pozdrowienia premium
  • Pozdrowienia standardowe
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
Zaloguj się   Załóż konto!
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne
Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne Sekcja informacyjna portalu Top-Czat Społeczność Top-Czatowa nie wiem ..

Strony (2): 1 2 Dalej »
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nie wiem ..
Konto usunięte
Gość

: @0
31.Mar.2019, 05:47 PM
To nie poezja , ale nasuwa mi się pewna uwaga> Nie jestem już strażnikiem , gdyż sama zrezygnowałam z tej funkcji >Chciałabym jednak zwrócić Waszą uwagę na brak pomocy i wręcz nieżyczliwość wobec początkujących strażników osób które mogłyby pomóc. Mówię o niektórych strażnikach. Wiem że każdy jest inny i ma inną naturę , różnimy się wiekiem i innymi cechami , ale czy społeczność która tu została zbudowana nie powinna być otwarta na nowe osoby? Jak wiecie bardzo szybko dostałam funkcję strażnika na top- czat .Administratorzy wspierali mnie na początku dobrym słowem i zapewnili że w  razie potrzeby inni strażnicy mi wszystko wyjaśnią . Tymczasem , przykro mi to mówić , ale są tu tacy którzy nie tylko nie przekazali mi pomocnych informacji w trudnej sprawie ale mieli z tego ogromny ubaw , że ktoś może czegoś nie wiedzieć. Jeśli chcecie - osądźcie sami , czy coś takiego powinno mieć miejsce . Ja uważam że to dziecinada.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i gratuluję z tego miejsca nowym Strażniczkom Smile
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 3 użytkowników :3 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • Lea, Ola1, Shellcia
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
Liczba postów: 208
Liczba wątków: 25
Otrzymanych polubień: 393
Wystawionych polubień: 110
Reputacja: 101
: @99,999,999,507,802
31.Mar.2019, 06:13 PM
Miałem się nie wypowiadać bo zapewne znów rozpęta się burza , ale co tam. Mam pytanie więc do dzikiejniki , czy możesz powiedzieć z czystym sumieniem że byłaś też w porządku zawsze, co do strażników, a również do innych użytkowników portalu, bo wiem że ostatni czas, to nie był dobry Twój czas do fajnych relacji z ludźmi przebywających na portalu ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Medyk's post
  • Milkaaa, Ruda
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Milkaaa
:)
Liczba postów: 203
Liczba wątków: 45
Otrzymanych polubień: 785
Wystawionych polubień: 566
Reputacja: 200
: @10,026
31.Mar.2019, 06:14 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.Mar.2019, 06:41 PM przez Milkaaa.)
Ninka a ja Ci powiem tak , że Tobie się coś w dupie poebało " przepraszam za ala przekleństwo" Po pierwsze , nie umiałaś pilnować porządku na " własnym - pokoju" Co nawet ja wchodząc na NIBY Twoj pokój byłam oceniana z góry - bo to Twoje. PO drugie , banowałaś ludzi za " nic" bo sama nie wiedziałaś z czym to sie JE! Obrażałaś mnie. I TY śmiesz jeszcze się tutaj perfidnie afiszować publicznie ? co TY zrobiłaś dla tego czatu? To ,że napisałaś  ludziom  o alkoholu ? teksty z dupy wyciągnięte ? I  wielka strażniczka , weż pomyśl  najpierw jakie było  Twoje zachowanie w stosunku do innych , bo moim zdaniem to TY próbowałaś świecić  , bo miałaś jakąś tam opcję . Ale inteligencji  w głowie to TY masz mało... a teraz Cie boli to , że ktoś Ci się postawił..... trudno . Jesteś taki kozak , a tak szybko się poddałaś ? Ale  za to inteligencje do obrażania masz za 10 ciu . I na przyszłość- myśl co robisz i co piszesz. Dziękuję za uwagę  !  Undecided

I na drugi raz " wymyśl bardziej mądrzejszą" nazwę tematu, i zaczynaj zdanie z  Dużej literki" to taka mała uwaga " skoro już tak świecisz słonko Wink
[-] Post użytkownika Milkaaa lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Milkaaa's post
  • Ruda
Szukaj
Odpowiedz
Offline Jarek

Liczba postów: 414
Liczba wątków: 49
Otrzymanych polubień: 1,069
Wystawionych polubień: 2,937
Reputacja: 244
: @44,723
31.Mar.2019, 06:47 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.Mar.2019, 06:48 PM przez Jarek.)
Po co od razu takie mocne słowa.Opina opinią. Krytykujmy ale konstruktywnie bez inwektyw i zbyt emocjonalnie trochę.
[-] Post użytkownika Jarek lubi 4 użytkowników :4 użytkowników Lubie to! Jarek's post
  • , , Ola1, Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline MałaMi
Strażnik Czatu
Liczba postów: 159
Liczba wątków: 1
Otrzymanych polubień: 553
Wystawionych polubień: 572
Reputacja: 165
: @13,800
31.Mar.2019, 06:54 PM
A ja napisze krótko i na temat , najlepiej jest wyciągać pochopne wnioski , oczerniać kogoś bo coś nie poszło po Naszej myśli ...
Jakoś sobie nie przypominam byś kiedykolwiek poprosiła o pomoc by Ci coś wytłumaczyć , a teraz jacy to My źli jesteśmy .
[-] Post użytkownika MałaMi lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! MałaMi's post
  • Milkaaa, Ruda
Szukaj
Odpowiedz
Offline Ivcia

Liczba postów: 160
Liczba wątków: 10
Otrzymanych polubień: 507
Wystawionych polubień: 445
Reputacja: 153
: @2,327
31.Mar.2019, 07:03 PM
Znowu się powinnam ugryźć w palec pisząc odpowiedź na tego posta ale Ci co mnie znają to wiedzą,że nie potrafię.Dlatego też napiszę krótko..Droga dzikaniko nie uważasz ,że pisząc to teraz wygląda to troszkę jak żalenie się? Bo jeśli nie przeszkadzało Ci to wcześniej jak miałaś strażnika,że nikt Ci nie pomaga i ekipa jest co do twojej osoby mało życzliwa to dlaczego nie napisałaś tego wcześniej jak wspomnianą wcześniej funkcję posiadałaś? Tak to niestety wygląda z boku..Znowu burza z byle czego..To tyle na ten temat ..
[-] Post użytkownika Ivcia lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Ivcia's post
  • Milkaaa, Ola1
Szukaj
Odpowiedz
Konto usunięte
Gość

31.Mar.2019, 07:32 PM
Ja tam jestem z dala od jakichkolwiek kłótni bo nie na tym życie polega ale uważam że każdy ma tu prawo wyrazić swoją opinie. Od tego jest czat otwarty i publiczny. I zapewne tak i jedna i druga strona sporu ma coś za uszami. Nie na tym polega by oczerniać albo negować. Sprawy powinno się wyjaśniać od początku do końca tak by na końcu było można sobie rękę podać.
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 3 użytkowników :3 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • , Ola1, Tobiasz
Odpowiedz
Konto usunięte
Gość

31.Mar.2019, 07:42 PM
(31.Mar.2019, 07:32 PM)Tomi9 napisał(a): Ja tam jestem z dala od jakichkolwiek kłótni bo nie na tym życie polega ale uważam że każdy ma tu prawo wyrazić swoją opinie. Od tego jest czat otwarty i publiczny. I zapewne tak i jedna i druga strona sporu ma coś za uszami. Nie na tym polega by oczerniać albo negować. Sprawy powinno się wyjaśniać od początku do końca tak by na końcu było można sobie rękę podać.

Brawo !
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • Ola1, Tobiasz
Odpowiedz
Offline Ivcia

Liczba postów: 160
Liczba wątków: 10
Otrzymanych polubień: 507
Wystawionych polubień: 445
Reputacja: 153
: @2,327
31.Mar.2019, 07:51 PM
Zgadza się należy się dogadać a nie prać brudy ,że tak powiem publicznie..
[-] Post użytkownika Ivcia lubi 4 użytkowników :4 użytkowników Lubie to! Ivcia's post
  • Iness, Lea, Ola1, Tobiasz
Szukaj
Odpowiedz
Offline Tobiasz

Liczba postów: 94
Liczba wątków: 3
Otrzymanych polubień: 181
Wystawionych polubień: 255
Reputacja: 451
: @295,126
31.Mar.2019, 08:34 PM
(31.Mar.2019, 05:47 PM)dzikanika napisał(a): To nie poezja , ale nasuwa mi się pewna uwaga> Nie jestem już strażnikiem , gdyż sama zrezygnowałam z tej funkcji >Chciałabym jednak zwrócić Waszą uwagę na brak pomocy i wręcz nieżyczliwość wobec początkujących strażników osób które mogłyby pomóc. Mówię o niektórych strażnikach. Wiem że każdy jest inny i ma inną naturę , różnimy się wiekiem i innymi cechami , ale czy społeczność która tu została zbudowana nie powinna być otwarta na nowe osoby? Jak wiecie bardzo szybko dostałam funkcję strażnika na top- czat .Administratorzy wspierali mnie na początku dobrym słowem i zapewnili że w  razie potrzeby inni strażnicy mi wszystko wyjaśnią . Tymczasem , przykro mi to mówić , ale są tu tacy którzy nie tylko nie przekazali mi pomocnych informacji w trudnej sprawie ale mieli z tego ogromny ubaw , że ktoś może czegoś nie wiedzieć. Jeśli chcecie - osądźcie sami , czy coś takiego powinno mieć miejsce . Ja uważam że to dziecinada.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i gratuluję z tego miejsca nowym Strażniczkom Smile
Koleżanko jak dostałaś strażnika  i nie miałaś pojęcia o tej funkcji to mi się wydaje ze wtedy się rezygnuję bo trzeba chyba coś nie coś wiedzieć na czym funkcja strażnika polega a nie się przyjmuje w ciemno później są efekty na forum
[-]
  •
Szukaj
Odpowiedz
Strony (2): 1 2 Dalej »

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

•  
  • Wróć do góry  
  • Lite mode  
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
Polskie tłumaczenie © 2007-2018 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend