Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uwagi konkursowe
Maj ma 31 dni Wink Ankieta ankietą ok. z tym się zgadzam, ale wyniki powinno być podane to taka pierwsza uwaga , po drugie co do ilości audycij ?? Dobrze by było żeby prowadzący ankietę miał wiedzę kto i ile grał 
(05-30-2025, 08:31 AM)Lexie napisał(a):
Mamy wyniki konkursu .

Na podstawie ankiety jak i ilosci zagranych audycji wyłoniliśmy zwycięzcę  - jest nim exiK .
                             Małpki zostaną przelane .
      Gratuluje !
Dziękuję serdecznie za Twoją uwagę Kubo .
Ankieta ma swój limit , dlatego w maju konkurs był ukończony nieco wcześniej .
Bez wiedzy dotyczącej ilości zagranych audycji nikt tutaj nie ogłosiłby wyników .
Wszystkie Twoje uwagi są dla nas bardzo cenne i mamy nadzieję , że następne miesiące przyniosą nieco wiecej zadowolenia .
Dużo słoneczka i wszystkiego dobrego .
-  Lexie .
[-] Następujący 1 użytkownik polubił Lexie za ten post:
  • Kuba
Wiecie co? Ja nie gram ani na ilosc ,ani na jakoscSmile
gram bo lubie i wiem ile mialam "wygranych " godzin ,zreszta nie tylko jaSmile
Pewne rzeczy pozostawie bez komentarza Smile
Nie gram dla malpekSmile tyle w temacie ,ale nastepnym razem prosze o zrobienie screena w celu pokazania kto i ile gralSmile
bo napisac mozna wieleSmile prawda?
(06-02-2025, 08:29 AM)Lexie napisał(a):
(06-02-2025, 12:06 AM)Kasia napisał(a): Wiecie co? Ja nie gram ani na ilosc ,ani na jakoscSmile
gram bo lubie i wiem ile mialam "wygranych " godzin ,zreszta nie tylko jaSmile
Pewne rzeczy pozostawie bez komentarza Smile
Nie gram dla malpekSmile tyle w temacie ,ale nastepnym razem prosze o zrobienie screena w celu pokazania kto i ile gralSmile
bo napisac mozna wieleSmile prawda?
Ja proponuje, aby następnym razem zapoznać  się  z zasadami  konkursu zanim niepotrzebnie wyrazi się  krytykę  . Smile

A ja prosze o bardziej klarowne formuowanie postow.
widocznie tylko ja mialam odwage by to napisac I to nie byla krytyka ,a wyrazenie swojego zdaniaSmile
nie tylko mojego zresztaSmile
pozdrawiamSmile
Jeżeli  treść konkursu  nie była jasna wystarczyło  normalnie zwrócić  uwagę  zanim konkurs dobiegł  końca . Lexie popraw bo to dla nas jest niezrozumiałe  - nie sformuowałaś go prawidłowo i już  - Lexie poprawia  i nie ma żadnego  problemu .
Konkurs , który  był  moim pomysłem  nie był  zorganizowany , aby wprowadzić  zamieszanie . Chciałam  wprowadzić  jedynie coś  ciekawego i  nie przypuszczałam,  że  zwykły forumowy konkurs w formie zabawy stanie się  tak kontrowersyjny .
Jest mi po prostu przykro .

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości