23.Mar.2019, 01:33 PM
Nadszedł czas na wyłonienie strażnika z osób, które zostały zaproponowane lub też same wysunęły swoją kandydaturę. Zanim zaczniemy wszyscy głosować, chciałbym by każdy z nas, przed kliknięciem zastanowił się sam dla siebie, kogo na serio chcielibyśmy widzieć z tymi opcjami na naszym portalu/czacie, komu chcemy powierzyć funkcję pozwalającą decydować o tym czy osoba ta czy inna zawiniła i powinna zostać usunięta z czatu. Strażnik to nie władza , to nie obnoszenie się i uważanie się za lepszego od innych, strażnik to odpowiedzialność, to umiejętność rozwiązywania problemów, umiejętność negocjacji i prowadzenia dyskusji , umiejętność interpretowania danej sytuacji ,a nie tylko wyciągania pochopnych wniosków i nakładania kar. Strażnik musi być też osobą konsekwentną i zdecydowaną, nie może być "ciepłą kluchą " podatną na zdanie innych i podejmowanie decyzji takich jaką by chcieli inni w danej sytuacji. Wybierzmy osobę , która na serio będzie na tym stanowisku odpowiednia i dla której tak zwane "klany" na top-czat nie mają znaczenia a każdy użytkownik będzie sprawiedliwie traktowany. W ostatnim czasie wielu z was głosujących było świadkami wielu dziwnych sytuacji z udziałem niektórych kandydatów , dobrze większość wie że są niezgodny na czacie i ludzie są podzieleni dlatego chce by to też miało znaczenie przy wyborze.
Ankieta jest anonimowa , oraz jednokrotnego wyboru , czyli jedna osoba jeden głos, głosowanie trwa 7 dni czyli do 30.03.2019 r. Po głosowaniu osoba z największą liczbą głosów z dniem 1.04.2019 otrzyma dostęp do panelu z funkcjami strażnika na pokój "Ogólny" i " Relaks".
Temat, na czas głosowania zostaje zamknięty, gdyż uważam że to co miało być napisane o każdym z kandydatów zostało już napisane w temacie " Kandydaci na strażników ", chcę także by na czacie również nie było komentowania wyborów i nie psuło to zabawy innym użytkownikom.
Ankieta jest anonimowa , oraz jednokrotnego wyboru , czyli jedna osoba jeden głos, głosowanie trwa 7 dni czyli do 30.03.2019 r. Po głosowaniu osoba z największą liczbą głosów z dniem 1.04.2019 otrzyma dostęp do panelu z funkcjami strażnika na pokój "Ogólny" i " Relaks".
Temat, na czas głosowania zostaje zamknięty, gdyż uważam że to co miało być napisane o każdym z kandydatów zostało już napisane w temacie " Kandydaci na strażników ", chcę także by na czacie również nie było komentowania wyborów i nie psuło to zabawy innym użytkownikom.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.