• Strona główna
  • Czat
  • Forum
  • Radio
    • Włącz radio
    • Zagraj u nas!
    • Panel ekipy
    • MałpieGadanie
  • Blog
  • Gry
    • Małpkowe pudełka
    • Smyranie małp
    • Koło małpoluny
    • Pacman
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
  • Pozdrowienia
    • Pozdrowienia premium
    • Pozdrowienia standardowe

• Strona główna
  • Forum
  • Włącz radio
  • Zagraj u nas!
  • MałpieGadanie
  • Panel ekipy
  • Blog
  • Gry
  • Małpkowe pudełka
  • Smyranie małp
  • Koło małpoluny
  • Pacman
  • Pozdrowienia
  • Pozdrowienia premium
  • Pozdrowienia standardowe
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
Zaloguj się   Załóż konto!
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne
Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne Sekcja informacyjna portalu Top-Czat Ogłoszenia i informacje z portalu Czat Strażnik czatu - Wybory

Ankieta: Strażnik czatu - wybory
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
exiK
5.41%
2 5.41%
MaJka
48.65%
18 48.65%
Wariatka
40.54%
15 40.54%
brat
5.41%
2 5.41%
Razem 37 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Strony (3): 1 2 3 Dalej »
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strażnik czatu - Wybory
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
Liczba postów: 208
Liczba wątków: 25
Otrzymanych polubień: 393
Wystawionych polubień: 110
Reputacja: 101
: @99,999,999,507,802
23.Mar.2019, 01:33 PM
Nadszedł czas na wyłonienie strażnika z osób, które zostały zaproponowane lub też same wysunęły swoją kandydaturę. Zanim zaczniemy wszyscy głosować, chciałbym by każdy z nas, przed kliknięciem zastanowił się sam dla siebie, kogo na serio chcielibyśmy widzieć z tymi opcjami na naszym portalu/czacie, komu chcemy powierzyć funkcję pozwalającą decydować o tym czy osoba ta czy inna zawiniła i powinna zostać usunięta z czatu. Strażnik to nie władza , to nie obnoszenie się i uważanie się za lepszego od innych, strażnik to odpowiedzialność, to umiejętność rozwiązywania problemów, umiejętność negocjacji i prowadzenia dyskusji , umiejętność interpretowania danej sytuacji ,a nie tylko wyciągania pochopnych wniosków i nakładania kar. Strażnik musi być też osobą konsekwentną i zdecydowaną, nie może być "ciepłą kluchą " podatną na zdanie innych i podejmowanie decyzji takich jaką by chcieli inni w danej sytuacji. Wybierzmy osobę , która na serio będzie na tym stanowisku odpowiednia i dla której tak zwane "klany" na top-czat nie mają znaczenia a każdy użytkownik będzie sprawiedliwie traktowany. W ostatnim czasie wielu z was głosujących było świadkami wielu dziwnych sytuacji z udziałem niektórych kandydatów , dobrze większość wie że są niezgodny na czacie i ludzie są podzieleni dlatego chce by to też miało znaczenie przy wyborze.

Ankieta jest anonimowa , oraz jednokrotnego wyboru , czyli jedna osoba jeden głos, głosowanie trwa 7 dni czyli do 30.03.2019 r. Po głosowaniu osoba z największą liczbą głosów z dniem 1.04.2019 otrzyma dostęp do panelu z funkcjami strażnika na pokój "Ogólny" i " Relaks".

Temat, na czas głosowania zostaje zamknięty, gdyż uważam że to co miało być napisane o każdym z kandydatów zostało już napisane w temacie " Kandydaci na strażników ", chcę także by na czacie również nie było komentowania wyborów i nie psuło to zabawy innym użytkownikom.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Medyk's post
  • , Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
23.Mar.2019, 01:59 PM
Na prośbę Karola, jego kandydatura została usunięta z listy kandydujących
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Medyk's post
  • Karol
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
23.Mar.2019, 02:02 PM
Na prośbę Lea , jej kandydatura została usunięta z listy kandydujących

C.K.
[-]
  •
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
23.Mar.2019, 02:20 PM
Na prośbę Tobiasza, jego kandydatura , została usunięta z listy kandydujących

C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Medyk's post
  • Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Aggaaa

Liczba postów: 251
Liczba wątków: 1
Otrzymanych polubień: 660
Wystawionych polubień: 586
Reputacja: 285
: @4,112
23.Mar.2019, 03:00 PM
Witam. Ja tez prosilam o usuniecie , wiec jesli ktos by chcial na mnie głosować, to prosze tego nie robic
Medyk napisał 23.Mar.2019, 08:39 PM:
kandydatura usunięta
[-]
  •
Szukaj
Odpowiedz
Konto usunięte
Gość

: @0
23.Mar.2019, 05:32 PM
Witajcie Smile widzę ankieta jest głosowanie uruchomine. Oddano już pierwsze głosy no właśnie... Chcę napisać tutaj parę slow i wycofać swoją kandydaturę na strażnika. To bardzo miłe ze strony Małej Mi że wybrała mnie w czym później poparło Ją kilka osób. To nie dla mnie Mała Mi, poza tym jak już pisałam na czacie nie mam na to czasu w tym roku kończę studia mam dużo nauki, a od października mam zamiar kontynuować naukę Smile zaczynając drugi kierunek. Pojawilam się tu nagle ktoś polecił mi to radio Wink wspominajac go z sentymentem, faktycznie fajne radyjko ludzie czatujacy tutaj też. Chętnie tu wchodze i wchodzić będę, może napiszę jakiś post jak wymyślę coś ciekawego ale strażnikiem być nie chcę proszę więc o usunięcie mnie z listy.Mam nadzieję że to nie będzie duży problem Pozdrawiam wszystkich Smile
Medyk napisał 23.Mar.2019, 08:38 PM:
kandydatura usunięta
[-]
  •
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
24.Mar.2019, 12:20 PM
Witam po pierwszym dniu wyborów.

(23.Mar.2019, 01:33 PM)Medyk napisał(a): Ankieta jest anonimowa , oraz jednokrotnego wyboru , czyli jedna osoba jeden głos, głosowanie trwa 7 dni czyli do 30.03.2019 r. Po głosowaniu osoba z największą liczbą głosów z dniem 1.04.2019 otrzyma dostęp do panelu z funkcjami strażnika na pokój "Ogólny" i " Relaks".

Niestety nie mogę napisać że są one spokojne , bo nie są, a przecież to tylko wybór strażnika na czacie , lecz ja osobiście i nikt w ekipie nie chce mieć kogoś, kto zabawę z nami zaczyna od oszustwa. Dlatego usuwam kandydaturę Iness z listy kandydat na strażnika

screen 1.

[Obrazek: UWKu91E.jpg]

screen 2. ( ukryte zostało ip ze względu na ochronę danych )

[Obrazek: eSEhcGj.png]

C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Medyk's post
  • MałaMi, Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Konto usunięte
Gość

: @0
24.Mar.2019, 12:45 PM
Są wybory, są zamieszki Big Grin życie, swoją drogą o co tak się bić Undecided trochę nie fajnie wyszło
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Konto usunięte's post
  • brat
Odpowiedz
Offline Iness

Liczba postów: 151
Liczba wątków: 12
Otrzymanych polubień: 278
Wystawionych polubień: 201
Reputacja: 34
: @4,335
24.Mar.2019, 01:13 PM
(24.Mar.2019, 12:45 PM)Julka22 napisał(a): Są wybory, są zamieszki Big Grin życie, swoją drogą o co tak się bić Undecided trochę nie fajnie wyszło

Dlaczego oszustwo skoro mieszkamy razem....haha
[-] Post użytkownika Iness lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Iness's post
  • , brat
Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
24.Mar.2019, 01:26 PM
(24.Mar.2019, 01:13 PM)Iness napisał(a): Dlaczego oszustwo skoro mieszkamy razem....haha

kto to potwierdzi ?

C.K.
[-]
  •
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Strony (3): 1 2 3 Dalej »

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

•  
  • Wróć do góry  
  • Lite mode  
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
Polskie tłumaczenie © 2007-2018 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend