• Strona główna
  • Czat
  • Forum
  • Blog
  • Gry
    • Małpkowe pudełka
    • Smyranie małp
    • Koło małpoluny
    • Pacman
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
  • Pozdrowienia
    • Pozdrowienia premium
    • Pozdrowienia standardowe
  • Panel ekipy

• Strona główna
  • Forum
  • Lista przebojów
  • Blog
  • Gry
  • Małpkowe pudełka
  • Smyranie małp
  • Koło małpoluny
  • Pacman
  • Pozdrowienia
  • Pozdrowienia premium
  • Pozdrowienia standardowe
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
  • Panel ekipy
Zaloguj się   Załóż konto!
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne
Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne Sekcja informacyjna portalu Top-Czat Ogłoszenia i informacje z portalu Czat Kandydaci na Strażników

Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
Temat zamknięty 
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kandydaci na Strażników
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
Liczba postów: 234
Liczba wątków: 26
Otrzymanych polubień: 480
Wystawionych polubień: 112
Reputacja: 112
: @99,999,999,508,286
17.Mar.2019, 03:15 PM
Prezesik, nie wiem czy czytasz wszystkie wypowiedzi czy nie , ale teraz jesteś nie sprawiedliwy wobec tych co wypowiedzieli się w tej kwestii będąc po Twojej stronie ....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-]
  •
Strona WWW Szukaj
Konto usunięte
Gość

: @0
17.Mar.2019, 03:18 PM
(17.Mar.2019, 02:59 PM)Prezesik napisał(a): Teraz dopiero widzę,jacy jesteście naprawdę.Nie dość,że często doprowadzacie do tego,żeby mnie wkurzyć,a potem piszecie,że to ja zaczynam,to teraz jeszcze te wpisy na mój temat.Żenujące i wyssane z palca.Żenada,jak można tak zgnoić drugiego człowieka w dodatku rzucając takie oskarżenia !!!
No nie fajna sytuacja sama bym sie wkurzyła gdyby ktos mnie tak oczernil ale zastanawia mnie jedno .Dlaczego piszesz "teraz widzę jacy jesteście", a czy widzisz ze duzo ludzi jest po Twojej stronie?przeczytaj sobie wszystkie posty , a potem wyladowuj swoje zlosci
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • , Ivcia
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 03:25 PM
(17.Mar.2019, 03:15 PM)Medyk napisał(a): Prezesik, nie wiem czy czytasz wszystkie wypowiedzi czy nie , ale teraz jesteś nie sprawiedliwy wobec tych co wypowiedzieli się w tej kwestii będąc po Twojej stronie ....    

Niby dla kogo jestem niesprawiedliwy? Hmmm...

Jedno wyjaśnienie: Pisząc cytuję swoje słowa: " Teraz widzę jacy jesteście" Miałem na myśli te osoby które na codzień udawali wobec mnie miłych itp: A teraz już nie są tacy mili,że tak kulturalnie napiszę.
[-]
  •
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 04:39 PM
Prezesik , nie bierz do siebie , aż  tak bardzo jednej , nieprzemyslanej wypowiedzi użytkownika , który  nie znając  Cię  tak naprawdę  , wyciągnął  sam pochopnie wnioski . Już  nie raz słyszałam  słowa  " to jest tylko internet " , niektórzy  nie rozumieją  tego , że w internecie także  można  obrazić  a nawet przychodzi to jakoś  łatwiej , bo nie widać  twarzy drugiego człowieka  . Szkoda Twoich nerwów . Miejmy nadzieję  , że skoro ocena przyszła  tak łatwo  , przeprosiny też  będą  miały  tu miejsce .
Co do tematu strażnika , niech każdy  kandydat się  zastanowi , jak postąpi w momencie , gdy jakiekolwiek  poniżenia  lub nieprzyjemności  będą  padały  w jego stronę,  gdyż  w tym miejscu jest to nieuniknione . Nerwy należy  trzymać  na wodzy , wiec nie jest to wcale proste zadanie .
Jak to napisala Ivcia " powodzenia kandydaci " .
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 6 użytkowników :6 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • , , , , Ivcia, Tobiasz
Offline Ivcia

Liczba postów: 212
Liczba wątków: 12
Otrzymanych polubień: 743
Wystawionych polubień: 602
Reputacja: 349
: @2,566
17.Mar.2019, 04:54 PM
MaJka tak właśnie myślałam że nie będzie chciał..Też Cię pozdrawiam buzi
[-] Post użytkownika Ivcia lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Ivcia's post
  • MaJka
Szukaj
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 05:19 PM
Tak jest !!! Tak bardzo chcecie to wszyscy zostańcie Strażnikami,a ja sam będę zwykłym szaraczkiem,bo dla mnie tak będzie najlepiej.
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 4 użytkowników :4 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • , , , Tobiasz
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 08:42 PM
Mała poprawka,bo jest trochę ludzi tutaj uczciwych na czele z naszym Bossem.Nie będę tutaj wymieniał po nickach,żeby kogoś nie pominąć i tym osobom Dziękuję i Pozdrawiam.
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Konto usunięte's post
  • zocha
Offline NowikUKF

Liczba postów: 289
Liczba wątków: 2
Otrzymanych polubień: 1,323
Wystawionych polubień: 1,488
Reputacja: 613
: @2,738
19.Mar.2019, 09:24 PM
Znów trafiłem na tę ciemną stronę internetu, heh. Nie obraźcie się, ale chyba temat miał dotyczyć kandydatur na strażnika. Ale nie. Znowu jak w przedszkolu - Psze Pani, a Staś mi zabrał lizaka. 

Qrwa (przepraszam za wyrażenie), ale chyba jest coś takiego, jak PW. Po co pewnie rzeczy wyciągać publicznie?
[-] Post użytkownika NowikUKF lubi 4 użytkowników :4 użytkowników Lubie to! NowikUKF's post
  • , Iness, Szelka, Tobiasz
Szukaj
Offline kajtek

Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Otrzymanych polubień: 18
Wystawionych polubień: 122
Reputacja: 84
: @27,693
20.Mar.2019, 11:58 AM
Ja bym zaproponował Tobiasza łooo myślę że jest dobrą osobą na tą posadę .
[-] Post użytkownika kajtek lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień kajtek's post
  • zocha
Szukaj
Offline kajtek

Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Otrzymanych polubień: 18
Wystawionych polubień: 122
Reputacja: 84
: @27,693
20.Mar.2019, 04:14 PM
Mam jeszcze jedną osobę nadającą się na strażnika jest to Iness  Big Grin myślę że też dobrze by spełniała tą rolę heh Tongue
[-] Post użytkownika kajtek lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! kajtek's post
  • Iness, zocha
Szukaj
Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
Temat zamknięty 

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

•  
  • Wróć do góry  
  • Lite mode  
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
Polskie tłumaczenie © 2007-2018 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend