• Strona główna
  • Czat
  • Forum
  • Radio
    • Włącz radio
    • Zagraj u nas!
    • Panel ekipy
    • MałpieGadanie
  • Blog
  • Gry
    • Małpkowe pudełka
    • Smyranie małp
    • Koło małpoluny
    • Pacman
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
  • Pozdrowienia
    • Pozdrowienia premium
    • Pozdrowienia standardowe

• Strona główna
  • Forum
  • Włącz radio
  • Zagraj u nas!
  • MałpieGadanie
  • Panel ekipy
  • Blog
  • Gry
  • Małpkowe pudełka
  • Smyranie małp
  • Koło małpoluny
  • Pacman
  • Pozdrowienia
  • Pozdrowienia premium
  • Pozdrowienia standardowe
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
Zaloguj się   Załóż konto!
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne
Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne Sekcja informacyjna portalu Top-Czat Ogłoszenia i informacje z portalu Czat Kandydaci na Strażników

Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
Temat zamknięty 
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kandydaci na Strażników
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
Liczba postów: 209
Liczba wątków: 24
Otrzymanych polubień: 390
Wystawionych polubień: 110
Reputacja: 101
: @99,999,999,647,798
14.Mar.2019, 10:24 AM
Z racji tego że, MałaMi już wysunęła kandydaturę Julki22 , która w dalszym ciągu popieram i myślę że byłaby dobrym strażnikiem, jeśli chodzi o sprawiedliwość, to drugą osobą jaką widział bym również w roli strażnika z w/w kandydatów jest MaJka, również nie skoligocona w żadne czatowe rozgrywki między użytkownikami naszego portalu ( pomijam tu częste wizyty u lekarzy na przychodni) Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 6 użytkowników :6 użytkowników Lubie to! Medyk's post
  • , Lea, MaJka, MałaMi, Milkaaa, Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Offline Kapitan Bobek

Liczba postów: 52
Liczba wątków: 1
Otrzymanych polubień: 128
Wystawionych polubień: 225
Reputacja: 72
: @65,193
16.Mar.2019, 03:51 PM
Głosuję na Iness, użytkowniczka aktywa długi czas, praktycznie codziennie można ją tu spotkać i miła osoba Smile

Pozdrawiam
[-] Post użytkownika Kapitan Bobek lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Kapitan Bobek's post
  • Iness, zocha
Szukaj
Offline Milkaaa
:)
Liczba postów: 198
Liczba wątków: 45
Otrzymanych polubień: 767
Wystawionych polubień: 553
Reputacja: 200
: @1,043
17.Mar.2019, 07:15 AM
Ja jestem od dziś za " Prezesikiem" Chciałabym go bardzo na Strażnika .Myślę że jest bardzo , mądry,wyrozumiały, stanowczy" ... Kocha Kobiety (ze zdjeciem) wiec za pewne się nada. Jego marzenie może warto też spełnić  ?  Shy Big Grin
[-] Post użytkownika Milkaaa lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Milkaaa's post
  • zocha
Szukaj
Offline Diabełek

Liczba postów: 80
Liczba wątków: 3
Otrzymanych polubień: 222
Wystawionych polubień: 315
Reputacja: 80
: @6,745
17.Mar.2019, 09:29 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.Mar.2019, 09:31 AM przez Diabełek.)
(17.Mar.2019, 07:15 AM)Milkaaa napisał(a): Ja jestem od dziś za " Prezesikiem" Chciałabym go bardzo na Strażnika .Myślę że jest bardzo , mądry,wyrozumiały, stanowczy" ... Kocha Kobiety (ze zdjeciem) wiec za pewne się nada. Jego marzenie może warto też spełnić  ?  Shy Big Grin

Oj lubi kobiety lubi. I to za bardzo. Proponując na czacie nieletniej dziewczynie przejście na skype i żeby się rozebrała. "Idealny kandydat na straznika"
[-]
  •
Szukaj
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
17.Mar.2019, 09:51 AM
(17.Mar.2019, 09:29 AM)Diabelek napisał(a): Oj lubi kobiety lubi. I to za bardzo. Proponując na czacie nieletniej dziewczynie przejście na skype i żeby się rozebrała. "Idealny kandydat na straznika"

Pomawianie to zła cecha a to co napisałeś wyżej to poważne zarzuty , masz na to dowody ? Jaką masz pewność, że osoba która rzekomo namawiał na skype , jest nieletnia, znasz ja osobiście czy może tylko z czatu/ netu, a może też miałeś coś do czynienia z tą niby nieletnią zanim się dowiedziałeś że jest niepełnoletnia? Zastanówcie się co piszecie, bo głupotą jest wyciaganie pochopnych slów na forum publiczne, wyssanych z palcy, tylko dlatego że ktoś kogoś nie lubi Exclamation Exclamation Exclamation
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 3 użytkowników :3 użytkowników Lubie to! Medyk's post
  • , MałaMi, zocha
Strona WWW Szukaj
Konto usunięte
Gość

: @0
17.Mar.2019, 10:57 AM
Chyba za bardzo ktoś tu sie rozpędził oceniając tak drugiego człowieka. Medyk ma racje to są oszczerstwa!Artykuł 212 KK się kłania.Przestępstwo zniesławienia ,oszczerstwa zagrożone jest karą grzywny albo karą ograniczenia wolności. Poza tymi wymienionymi, poważniejszą sankcję, tj. pozbawienie wolności do roku przewiduje Art. 212 § 2 KK. Wiąże się ona ze zniesławieniem poprzez środki masowego przekazu ( np. Internet, Radio, Telewizja )Warto się z tym zapoznać i trochę pomyśleć bo takimi slowami mozemy zrobić komuś duzą krzywdę.
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • ,
Offline Diabełek

Liczba postów: 80
Liczba wątków: 3
Otrzymanych polubień: 222
Wystawionych polubień: 315
Reputacja: 80
: @6,745
17.Mar.2019, 11:35 AM
(17.Mar.2019, 10:57 AM)Julka22 napisał(a): Chyba za bardzo ktoś tu sie rozpędził oceniając tak drugiego człowieka. Medyk ma racje to są oszczerstwa!Artykuł 212 KK się kłania.Przestępstwo zniesławienia ,oszczerstwa zagrożone jest karą grzywny albo karą ograniczenia wolności. Poza tymi wymienionymi, poważniejszą sankcję, tj. pozbawienie wolności do roku przewiduje Art. 212 § 2 KK. Wiąże się ona ze zniesławieniem poprzez środki masowego przekazu ( np. Internet, Radio, Telewizja )Warto się z tym zapoznać i trochę pomyśleć bo takimi slowami mozemy zrobić komuś duzą krzywdę.
Admin zobacz historie czatu, kolo poludnia. A o kogo chodzi na priv moge napisac i zapytaj o wiek.
[-]
  •
Szukaj
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 11:43 AM
Witam i ja coś napiszę bo czemu nie Smile
Tak więc Prezesik może nie jest święty jak wiekszosc na top ale to co Diabelek napisał jest żenujące i nie pozwole zrobić z Prezesika pedofila po za tym Diabelek niech nie ocenia bo gorzej jak jego ocenia i bez takich tu!!!
Stwierdzam ostatnio po kilku latach tam że top chyba jednak nie jest na moje nerwy :/wiec dobrze by bylo żeby usunąć wpis Diabelka co święty nie jest! Milka napisala post z przekąsem ok ale komentarz pod nim zirytowal.
Dziękuję za uwagę!!!I proszę o pozytywne rozpatrzenie prośbySmile
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • ,
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
17.Mar.2019, 11:45 AM
(17.Mar.2019, 11:35 AM)Diabelek napisał(a): Admin zobacz historie czatu, kolo poludnia. A o kogo chodzi na priv moge napisac i zapytaj o wiek.

Czat posiada codziennie około 10 tyś wiadomości, mi się nie chce tego czytać, lecz jeśli policja się tym zainteresuje to zapewne to znajdą ..

C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Medyk's post
  • zocha
Strona WWW Szukaj
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 12:02 PM
(17.Mar.2019, 11:45 AM)Medyk napisał(a):
(17.Mar.2019, 11:35 AM)Diabelek napisał(a): Admin zobacz historie czatu, kolo poludnia. A o kogo chodzi na priv moge napisac i zapytaj o wiek.

Czat posiada codziennie około 10 tyś wiadomości, mi się nie chce tego czytać lecz jeski policja się tym zainteresuje to zapewne to znajdą ..
Medyk bez jaj bo jak ja zaczne na policje zglaszac osoby które tu robią niestosowne rzeczy to w Polsce bedzie paraliż jp hahaha sorry musiałam to napisać
[-]
  •
Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
Temat zamknięty 

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

•  
  • Wróć do góry  
  • Lite mode  
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
Polskie tłumaczenie © 2007-2018 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend