• Strona główna
  • Czat
  • Forum
  • Radio
    • Włącz radio
    • Zagraj u nas!
    • Panel ekipy
    • MałpieGadanie
  • Blog
  • Gry
    • Małpkowe pudełka
    • Smyranie małp
    • Koło małpoluny
    • Pacman
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
  • Pozdrowienia
    • Pozdrowienia premium
    • Pozdrowienia standardowe

• Strona główna
  • Forum
  • Włącz radio
  • Zagraj u nas!
  • MałpieGadanie
  • Panel ekipy
  • Blog
  • Gry
  • Małpkowe pudełka
  • Smyranie małp
  • Koło małpoluny
  • Pacman
  • Pozdrowienia
  • Pozdrowienia premium
  • Pozdrowienia standardowe
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
Zaloguj się   Załóż konto!
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne
Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne Sekcja Radiowa Pomysły i sugestie Kolorek dla prezentera

Strony (4): 1 2 3 4 Dalej »
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kolorek dla prezentera
Offline Niebieska
Liczba wątków: 2
Otrzymanych polubień: 46
Wystawionych polubień: 22
Reputacja: 102
: @8,036
20.Sty.2019, 06:46 PM
Tak sobie patrzę że  ekipa adminów,strażników na czacie  czy moderator mają swój kolor,dlatego mam propozycje żeby tez wyróżnić kolorem ekipę prezenterów....... oczywiście nie za darmo np. po wygraniu minimum 2 h miesięcznie.Jęśli to jest zła propozycja to proszę wątek usunąć do kosza,nie było tematu. Tongue
[-] Post użytkownika Niebieska lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Niebieska's post
  • , Tobiasz
Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
Liczba postów: 208
Liczba wątków: 25
Otrzymanych polubień: 393
Wystawionych polubień: 110
Reputacja: 101
: @99,999,999,507,802
20.Sty.2019, 08:00 PM
Niewykonalne raczej , gdyż lista prezenterów jak dobrze wiecie zmienia się, już od dawna top-czat nie posiada stałych prezenterów, z dobrze wiadomych wam przyczyn, każdy kto potrafi, może zagrać tu na radio dziś i pójść sobie kiedy chce na inne radio. Tak wiec dodatkowej grupy "prezenterzy" jak również koloru, top już nie bedzie posiadał ..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Medyk's post
  • Milkaaa
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Niebieska
Liczba wątków: 2
Otrzymanych polubień: 46
Wystawionych polubień: 22
Reputacja: 102
: @8,036
20.Sty.2019, 09:02 PM
Rozumiem,miałam na myśli takich prezenterów,którzy trochę już tu grają a nie tych przelotem.
[-] Post użytkownika Niebieska lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Niebieska's post
  •
Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
22.Sty.2019, 02:12 PM
Zmieniam swoje zdanie ...... teraz myślę..... chyba jest wizja....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Medyk's post
  • Niebieska, Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
22.Sty.2019, 05:22 PM
[Obrazek: yXDqKhC.jpg]

Myślałem i wymyśliłem a więc... kolor dla aktywnych prezenterów, czyli wystarczy mieć;
- nick w panelu taki sam jak na forum
- wygrać xxxx audycji w tygodniu i tu ups nie powiem ile bo nie będzie zabawy ??.

W niedzielę każdy prezenter, który spełni powyższe punkty zostanie oznaczony automatycznie kolorem i znaczkiem mikrofonu oraz trafi do grupy " Prezenterzy" , czynność ta jest powtarzana co tydzień żeby nie było że ktoś w jednym tyg zagra xxxx audycji i kolor będzie miał przez 30 dni aktywności konta , tak lekko ze mną nie jest jak wiecie ??. Wiecie że można się wpisywać w ramówkę na kilka dni przed, ale nie chce by było tak, że jedna osoba zajmie cały tydzień w konkretnych godzinach , więc w poniedziałek można zrobić maksymalnie dwa wpisy na tydzień na jednym kanale, aktywność na obu kanałach jest brana pod uwagę . I słowo prawdy , jedna kłótnia o godziny nadawania dolatuje do mnie , kolor znika wszystkim i zabawa się kończy ( chyba wiecie dlaczego i jak było wcześniej). Robienie sobie kont na panelu z myślą że dostanie się kolor mija się z celem to nie zadziała, system nadania koloru jest połączony z systemem nadawania strumienia na radio, zainteresowani wiedzą o co chodzi zapewne. W tym tyg robimy pierwszy test więc wszystkie audycje od poniedziałku już są brane pod uwagę , jeśli coś nie pyknie w niedzielę, nie płakać, będziemy poprawiać, wiecie jak to jest, ja mam wizję a Mati010 to wdraża i nie zawsze się udaje ??? ale my małe robaczki się nie poddajemy i kiedyś zadziała to , więc do dzieła tzn do grania nasi prezenterzy niech moc waszych audycji bawi słuchaczy portalu top-czat.pl ???

C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 5 użytkowników :5 użytkowników Lubie to! Medyk's post
  • Agata, Mati010, MałaMi, Niebieska, Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Tobiasz

Liczba postów: 94
Liczba wątków: 3
Otrzymanych polubień: 181
Wystawionych polubień: 255
Reputacja: 451
: @295,126
22.Sty.2019, 06:07 PM
A czy jak mam swoje kolory to też mogę być dodany do grypy prezenterzy ??
[-]
  •
Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
22.Sty.2019, 06:51 PM
Tak, kolory jakie posiadacie nie mają nic wspólnego z grupą prezenterów..

C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Medyk's post
  • Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
22.Sty.2019, 07:21 PM
Zapomniałem dodać, wpis w ramkę by wszystko grało musi być zrobiony przed godziną nadawania, wpisy zrobione np o godz. 20.07 a audycja od 20.00 może zostać nie zaliczony przez skrypt , dlatego lepiej wpisać się kilka kilkanaście minut przed rozpoczęciem audycji by później nie było problemów..

C.K.
[-]
  •
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Niedostępny Ola1

Liczba postów: 1,020
Liczba wątków: 209
Otrzymanych polubień: 2,760
Wystawionych polubień: 2,597
Reputacja: 471
: @43,717
22.Sty.2019, 07:57 PM
A ja  mam  pytanko  jak już jest mowa  o kolorkach ? Czy dla aktywnych na forum  coś się  znajdzie... bo ja taka szara myszka  Big Grin  ?
[-] Post użytkownika Ola1 lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Ola1's post
  • Tobiasz
Szukaj
Odpowiedz
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
23.Sty.2019, 05:02 PM
[Obrazek: wyKFG1r.jpg]

muszę pomyśleć ..

C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Medyk's post
  • Ola1, Tobiasz
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
Strony (4): 1 2 3 4 Dalej »

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

•  
  • Wróć do góry  
  • Lite mode  
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
Polskie tłumaczenie © 2007-2018 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend