• Strona główna
  • Czat
  • Forum
  • Radio
    • Włącz radio
    • Zagraj u nas!
    • Panel ekipy
    • MałpieGadanie
  • Blog
  • Gry
    • Małpkowe pudełka
    • Smyranie małp
    • Koło małpoluny
    • Pacman
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
  • Pozdrowienia
    • Pozdrowienia premium
    • Pozdrowienia standardowe

• Strona główna
  • Forum
  • Włącz radio
  • Zagraj u nas!
  • MałpieGadanie
  • Panel ekipy
  • Blog
  • Gry
  • Małpkowe pudełka
  • Smyranie małp
  • Koło małpoluny
  • Pacman
  • Pozdrowienia
  • Pozdrowienia premium
  • Pozdrowienia standardowe
  • Doładuj małpki
  • Lista użytkowników
  • Szukaj
  • Sklep
  • Kontakt
Zaloguj się   Załóż konto!
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne
Top-Czat.pl - Czat internetowy, forum ogólnotematyczne Sekcja informacyjna portalu Top-Czat Ogłoszenia i informacje z portalu Czat Kandydaci na Strażników

Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
Temat zamknięty 
  • 2 głosów - średnia: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kandydaci na Strażników
Offline Medyk
Mnie tu nie ma !!
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 25
Otrzymanych polubień: 397
Wystawionych polubień: 111
Reputacja: 101
: @99,999,999,507,833
17.Mar.2019, 12:08 PM
(17.Mar.2019, 12:02 PM)Wariatka napisał(a): Medyk bez jaj bo jak ja zaczne na policje zglaszac osoby które tu robią niestosowne rzeczy to w Polsce bedzie paraliż jp hahaha sorry musiałam to napisać

Wariatka, nigdy nie wiadomo czym sie mogą zainteresować, albo jak postąpić może osoba pomawiana...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
[-] Post użytkownika Medyk lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Medyk's post
  •
Strona WWW Szukaj
Konto usunięte
Gość

: @0
17.Mar.2019, 12:16 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.Mar.2019, 01:05 PM przez Medyk.)
(17.Mar.2019, 12:08 PM)Medyk napisał(a): Wariatka, nigdy nie wiadomo czym sie mogą zainteresować, albo jak postąpić może osoba pomawiana...

Oj tak szczerze to przydała by się nie którym tu nauczka za takie rzeczy jakie mają miejsce ostatnio ja stwierdzam tylko że jednak muszę odpocząć od tego szamba tu wylewanego notorycznie bo to jest żenada i szkoda życia na takie akcje ja wchodzę by się dobrze tu bawić a nie denerwować Smile Pozdrawiam Wredoto TongueSmileI życzę Ci dużżżżo cierpliwości do tego wszystkiego :*
[-]
  •
Offline Tobiasz

Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Otrzymanych polubień: 182
Wystawionych polubień: 257
Reputacja: 461
: @295,131
17.Mar.2019, 12:30 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.Mar.2019, 12:33 PM przez Tobiasz.)
I właśnie i to jest ta strona ciemnego internetu każdy może być kim chcę i ta osoba nieletnia może być osoba dorosła ale trzeba nie raz pomyśleć jak pisać i co pisać bo każde słowo może być wykorzystane przeciwko nam
[-] Post użytkownika Tobiasz lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Tobiasz's post
  • , zocha
Szukaj
Offline Milkaaa
:)
Liczba postów: 205
Liczba wątków: 45
Otrzymanych polubień: 789
Wystawionych polubień: 572
Reputacja: 200
: @9,272
17.Mar.2019, 01:44 PM
Ja dałam propozycje na strażnika Prezesika dlatego ,że on sam o nim pisał kilka razy . Że by chciał itp . Ale nie było to pisane dlatego żeby mu zrobić krzywdę . Więc diabełek jedno z drugim nie ma nic wspólnego . Wykorzystałeś tutaj moja propozycje na strażnika Prezesika abys mógł mu powytykac to co Cię boli . Nie ładnie ... I nie ma dowodów na to co mu zarzucasz . Jak zwykle z niczego wychodzi koperkowa niepotrzebna spina .... Undecided
[-] Post użytkownika Milkaaa lubi 3 użytkowników :3 użytkowników Lubie to! Milkaaa's post
  • , , zocha
Szukaj
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 01:55 PM
Zgłaszam Iness To moja kandydatka na to stanowisko Uwazam że jest odpowiednia kandydatka na to stanowisko Jest od półtora roku na czacie Jako doświadczona osoba zna czat i forum od samego początku wie jak się na nimi poslugiwac ma dobry kontakt i wie jak rozmawiać z różnymi osobami Moim zdaniem jest osoba opanowana i energiczna nie boi się żadnych wyzwan więc ta funkcja jest jak najbardziej przypisana dla niej Strażnik będzie dla niej motywacją by częściej do Nas zaglądala
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • Iness, zocha
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 01:55 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.Mar.2019, 02:02 PM przez Medyk.)
(17.Mar.2019, 07:15 AM)Milkaaa napisał(a): Ja jestem od dziś za " Prezesikiem" Chciałabym go bardzo na Strażnika .Myślę że jest bardzo , mądry,wyrozumiały, stanowczy" ... Kocha Kobiety (ze zdjeciem) wiec za pewne się nada. Jego marzenie może warto też spełnić  ?  Shy Big Grin
(17.Mar.2019, 09:29 AM)Diabelek napisał(a): oj lubi kobiety lubi. I to za bardzo. Proponując na czacie nieletniej dziewczynie przejście na skype i żeby się rozebrała. "Idealny kandydat na straznika"

To jest przegięcie !!! Nie jestem pedofilem!!! Po pierwsze na czacie nie powinno być nieletnich kobiet!!! Po drugie nawet jeśli coś takiego napisałem to w żartach,a po trzecie skąd niby mam wiedzieć kto tu dorosły,a kto nie? Żenada jakaś,takie oskarżenia!!!
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 2 użytkowników :2 użytkowników Lubie to! Konto usunięte's post
  • , Iness
Offline Iness

Liczba postów: 158
Liczba wątków: 13
Otrzymanych polubień: 300
Wystawionych polubień: 206
Reputacja: 36
: @75
17.Mar.2019, 02:03 PM
(17.Mar.2019, 01:55 PM)Marcin1343 napisał(a): Zgłaszam Iness To moja kandydatka na to stanowisko Uwazam że jest odpowiednia kandydatka na to stanowisko Jest od półtora roku na czacie Jako doświadczona osoba zna czat i forum od samego początku wie jak się na nimi poslugiwac ma dobry kontakt i wie jak rozmawiać z różnymi osobami Moim zdaniem jest osoba opanowana i energiczna nie boi się żadnych wyzwan więc ta funkcja jest jak najbardziej przypisana dla niej Strażnik będzie dla niej motywacją by częściej do Nas zaglądala

hehe Marcin dziekuje ale czesciej sie juz nie  da Big Grin ja tu spedzam 90% mojego czasu Big Grin
[-]
  •
Szukaj
Offline Ivcia

Liczba postów: 160
Liczba wątków: 10
Otrzymanych polubień: 508
Wystawionych polubień: 445
Reputacja: 153
: @2,327
17.Mar.2019, 02:08 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.Mar.2019, 02:09 PM przez Ivcia.)
To jest typowe że tutaj zwykły post zamienia się w burze..Jestem mało na czacie ale z tego co widzę to dobrym strażnikiem oprócz tych których już wymieniliście byłby np Karol..Jest tutaj długo wszyscy go znają no i oprócz tego jest opanowany i spokojny..Do tego człowiek z humorem Wink...Po za tym wyluzujcie ludzie Smile Strażnik to nie taki miód i nie może być nim każdy..Powodzenia kandydaci Smile
[-] Post użytkownika Ivcia lubi 3 użytkowników :3 użytkowników Lubie to! Ivcia's post
  • , Ola1, zocha
Szukaj
Offline MaJka
Strażnik czatu
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 0
Otrzymanych polubień: 175
Wystawionych polubień: 137
Reputacja: 80
: @31,539
17.Mar.2019, 02:14 PM
(17.Mar.2019, 02:08 PM)Ivcia napisał(a): To jest typowe że tutaj zwykły post zamienia się w burze..Jestem mało na czacie ale z tego co widzę to dobrym strażnikiem oprócz tych których już wymieniliście byłby np Karol..Jest tutaj długo wszyscy go znają no i oprócz tego jest opanowany i spokojny..Do tego człowiek z humorem Wink...Po za tym wyluzujcie ludzie Smile Strażnik to nie taki miód i nie może być nim każdy..Powodzenia kandydaci Smile

Ivcia chciałam zgłosić Karola ale niestety się nie zgodził  . pozdrawiam kochana :*
[-] Post użytkownika MaJka lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień MaJka's post
  • Ivcia
Szukaj
Konto usunięte
Gość

17.Mar.2019, 02:59 PM
Teraz dopiero widzę,jacy jesteście naprawdę.Nie dość,że często doprowadzacie do tego,żeby mnie wkurzyć,a potem piszecie,że to ja zaczynam,to teraz jeszcze te wpisy na mój temat.Żenujące i wyssane z palca.Żenada,jak można tak zgnoić drugiego człowieka w dodatku rzucając takie oskarżenia !!!
[-] Post użytkownika Konto usunięte lubi 1 użytkownik :1 użytkownik Polubień Konto usunięte's post
  •
Strony (5): « Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »
Temat zamknięty 

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

•  
  • Wróć do góry  
  • Lite mode  
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
Polskie tłumaczenie © 2007-2018 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku
Send thread to a friend