Składam wniosek o stały panel radiowy.
stały panel
|
23.Sie.2018, 09:21 AM
po co, na co i dlaczego ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
23.Sie.2018, 09:58 AM
(23.Sie.2018, 09:21 AM)Admin napisał(a): po co, na co i dlaczego ? ponieważ, bo: po 1. sks? (tłumaczenie niecenzuralne, kto zna, wie), po 2. chcę mieć, bo my lubimy "mieć", a nie "miewać" ![]() po 3. o wiele ułatwi to granie, bez konieczności ciągłego wpisywania hasła z panelu, ponownego zakładania panelu, aby grać, co związane jest oczywiście z mniejszą ilością błędów w panelu itd...
23.Sie.2018, 10:01 AM
Oczekiwałem innej odpowiedzi...... Gdybym ja miał wszystko co chce i zawsze nie musiał robić co mi nie pasuje to bym był szczęśliwym facetem w 100 % spełnionym
![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
C.K.
23.Sie.2018, 11:34 AM
(23.Sie.2018, 09:58 AM)Magda napisał(a):(23.Sie.2018, 09:21 AM)Admin napisał(a): po co, na co i dlaczego ? Całkowicie popieram Magdalenę ![]()
23.Sie.2018, 03:23 PM
Jak dla mnie akurat hasło do panelu automatycznie przydzielane na tydzień to dobry wybór.
![]()
23.Sie.2018, 03:24 PM
(23.Sie.2018, 03:23 PM)nieznajoma napisał(a): Jak dla mnie akurat hasło do panelu automatycznie przydzielane na tydzień to dobry wybór. Nieznajoma znów słodzisz od początku???? Nie rozumiem Ciebie ............. ![]()
23.Sie.2018, 03:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.Sie.2018, 03:28 PM przez nieznajoma.)
Tylko bym dopisała opcję wysyłania na maila oprócz automatycznie przydzielonego hasła również info do kiedy hasło jest ważne. (PS. Angel to tylko Twoja interpretacja, natomiast ja jedynie wyrażam swoje zdanie w temacie)
![]()
23.Sie.2018, 07:42 PM
Radio , czat , forum wróciło, od kilku dni zaczyna funkcjonować , poczekajmy jakiś czas i zobaczymy co będzie sie dziać a w tedy obiecuję że poproszę Matiego by zrobił aktywne wasze konta przynajmniej na 30 dni w raz z opcją która będzie wam po zalogowaniu na panel pokazywać do kiedy macie ważne konto.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C.K.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |