Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Napisz kilka zdań o tym , za co lubisz wiosne
Kalendarzowa wiosna zaczyna się 21 marca .
Chociaż jest jeszcze za oknem całkiem zimno , nie przeszkadza to ,aby wznowić wiosenny  konkurs .
Zasady zostają bez zmian , czyli kilka słów o wiośnie .
 Nagroda w postaci 1.000 małpek dla każdego uczestnika . Termin rozdania małpek to 10 kwiecień .
                  Zapraszamy - zabawa trwa !
Odpowiedz
Oo wiosna moja ulubiona pora roku  Smile
Hmm za co lubię wiosnę jest dużo do opisania dla tego  powiem w kilku zdaniach  Big Grin
Lubię wiosnę za to że robi się pięknie wszystko budzi się do życia pięknie ptaszki śpiewają,drzewka owocowe puszczają pąki ,wiosna  jest piękna ponieważ wtedy rosną kwiaty,liście na drzewach,trawa.. Robi się wtedy co raz cieplej i świeci słoneczko  , można spacerować wybierać się na wycieczki , pracę w ogrodzie które mnie relaksują    Big Grin Po prostu uwielbiam wiosnę za to że jest to piękna pora roku...
Heart
Polub Odpowiedz
Poza konkursem ..

Wiosne raczej lubi każdy bo wtedy budzimy się do życia razem z kwiatkami , zieloną trawą i owadami . Koniec zimowego snu .Wszystko przypomina sobie o swoim istnieniu i jakby zaczynało się wszystko od nowa . 
Wiosenna energia napędza wszystkich do działania. Co zrobić jednak, żeby ta wiosna zawsze gościła w naszych sercach i umysłach bez względu na porę roku jaką mamy  ?
Odpowiedz
Bardzo lubię wiosnę,to moja ulubiona pora roku,urodziłam się też na wiosnę. Smile Robi się ciepło,ubieramy się wtedy stosownie do pogody a mianowicie zakładamy mniej ciuchów,można założyć np my kobiety jakąś ładną sukienkę itp.Lubię też jak rano promienie  słońca zaglądają  mi do sypialni,wiosną nawet deszcz ma swój przyjemny zapach.Do tego wysyp kwiatów,piękna zieleń liści na drzewach...chce się po prostu ŻYĆ. Smile
Dodgy
Polub Odpowiedz
Dziękuję Rybci  i MałGorzacie za udział  w zabawie - małpki zostaną przelane .
Polub Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości