Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uchylenie rąbka tajemnicy czyli wywiad z Administratorem top czatu
Uchylenie rąbka tajemnicy czyli wywiad z Administratorem top czatu. 

Zdecydowałam się rozwiać nieco tajemnicę dotyczącą  nowego Administratora , który  postanowił  przywrócić  to miejsce do życia .
Jego pomysł na ciąg  dalszy top czatowej przygody powstał  po prostu pod wpływem dużego sentymentu do tego miejsca i chęci współtworzenia  nowej społeczności.
Wielu  z  Was zastanawia się  w dalszym ciągu  kim jest  właściciel tak lubianego przez nas portalu  internetowego .
Mam nadzieję, że tych kilka przygotowanych przeze mnie pytań  ułatwi  Wam , chociaż  w minimalnym stopniu  poznanie  aktualnego  "szefa szefów " albo raczej  przybliży  nieco  obraz jego osoby .
A zatem moje pierwsze pytanie brzmi:

Lexie:
Jakie są Twoje dotychczasowe doświadczenia jako osoba prowadząca portal  ?

Admin:
Wcześniej nie miałem doświadczenia zbytniego jako osoba prowadząca portal, ponieważ jestem samoukiem i dlatego zmiany które wprowadzam są metodą prób i błędów. Poza tym jestem też właścicielem  innego serwisu  internetowego .

Lexie:
Czy Twoim zdaniem prowadzenie portalu  przynosi sporą dawke satysfakcji i  zadowolenia ?

Admin:
Tak , prowadzenie portalu przynosi satysfakcję szczególnie wtedy ,gdy uda się coś wprowadzić nowego , gdzie musiałem poświęcić  na to kilka ładnych godzin a co przenosi się na dni. No i też potrzebne są osoby,  ktore pomagają ci w codziennym prowadzeniu portalu jak i funkcjonowaniu czyli Super Moderatorzy, Moderatorzy i Strażnicy na czacie .

Lexie:
Czy łatwo  jest znaleźć  czas  na tak czasochłonne  hobby ?

Admin:
Fakt , jest to moje hobby od kilku ładnych lat. I jest to naprawdę czasochłonne a szczególnie wtedy, gdy występują jakieś awarie lub gdy usiłuje wprowadzić coś nowego , typu modyfikacje lub gry . Kiedyś  miałem na to więcej czasu ,niestety teraz mam go znacznie  mniej. Ale zawsze w wolnych chwilach siadam i staram się coś zmienić na lepsze lub wprowadzić nowe opcje.  Czasami by wprowadzić coś nowego potrzeba na to kilka dni.

Lexie:
Jeśli  miałbyś  podać  nam  nowe  motto przewodnie  top czatu jak  by ono brzmiało ?

Admin:
Co do nowego motta przewodniego nic bym nie zmieniał .Brzmi ono : Spędź z nami miło czas i myślę że każdy kto wchodzi na nasz portal chce właśnie w taki sposób ten czas spędzić .

Lexie:
Jak reagujesz na krytykę ? Czy mobilizuje  ona do dalszego działania  , czy może  ma jednak  negatywny wpływ ?

Admin:
Zależy jaka to krytyka. Bo jest taka gdzie da się wyczuć nienawiść i wtedy wpływa negatywnie a są i takie które mobilizują do dalszego działania. A spotykałem się już z różnymi krytykami jak i ludźmi.

Lexie:
Czego chciałbyś  życzyć naszym  użytkownikom ?

Admin:
Użytkownikom portalu chciałbym życzyć przyjemnych chwil z portalem top-czat i by ten portal odżył bo odżyje dzięki Wam.

Dziękuję bardzo Adminowi za odpowiedź na tych kilka moich pytań.
Życzymy  samych sukcesów  i  dużo  wolnego , miło  spędzonego  z nami czasu !

Jeśli  ktoś  ma ochotę  dodać  coś  od siebie  lub zadać  podobne pytanie  do tych zadanych wyżej  jest to jak najbardziej tutaj możliwe  . 

Top - czat.pl  czyli spędź z nami miło czas .
                                   Heart Heart Heart
Polub Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości