Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Walentynki
Jak  każdy z nas wie 14 luty to dzień dla każdego zakochanego ;d
i każdy z nas z tego dnia korzysta nie tylko młodzi ;d 
pochwalcie się jakie wyznania byście napisali lub zrobili dla swojej ukochanej walentynkowej miłości ;d  

Moje  Wyznanie Dla Mojej Walentynki !!  Heart

Kochanie w te walentynki chcę ci obdarować całym moim uczuciem.  
Dziękuję że  jesteś moim największym szczęściem.  
W Walentynki chcę ci powiedzieć  że kocham Cię  więcej  niż cokolwiek na świecie.  
W dniu kiedy miłość jest świętowana na całym świecie chcę ci podziękować za to że jesteś moją miłością każdego dnia.  

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRomtU41LWHgKV7mFKsTrZ...Q&usqp=CAU]

Kocham Cię  :*
                                                              Tylko Ciebie  :*
                                                                      Tylko TY  :*
                                                            Jesteś Najważniejsza  :*
                                                                       Tylko MY  :*
                                                             Na Wieki  :*
                                                                RAZEM !!!  :*

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcS646qQp6hgp_cs5tSnZ7r...A&usqp=CAU]

Odkąd Cię Poznałem Bardzo Wiele Się Zmieniło W Moim Życiu :* 
                                                      Ja Po Prostu Teraz Wiem Ze  Mam Dla Kogo Żyć :* 
                                                       Poznanie Ciebie Otworzyło Najpiękniejszy Rozdział W Moim Życiu :* 
                                                      Jesteś Wszystkim Tym Co Mam Kochanie :* 
                                      Jesteś Moim Słoneczkiem Które Wszystko Oświetla I sprawia Ze Świat Jest Dla Mnie Kolorowy :*
                                      Tak Długo Szukałem Mojej WALENTYNKI Az W Końcu Znalazłem Swoją Największą Radość Życia :*
                                                          Dzięki Tobie Czuje Ze Jestem I Czuje Się Naprawdę Potrzebny :*
                                                                                    Dziękuję Ci Za Wszystko Skarbie :*
                                                    Zawsze Będę Cię Kochać I Nic I Nikt Tego Nie Jest Tego W Stanie Zmienić :*

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTLDfCRgX5SrjhVHjqynmJ...Y&usqp=CAU]

Chce Ci Podziękować  Za To Wszystko Co Dla mnie robisz
                                                                         Ze Mogę Na Ciebie Liczyć Zawsze :*
                                                                           Nie Wyobrażam Sobie Życia Bez Ciebie  
                                             Pamiętaj O Tym Zawsze Jesteś Dla Mnie Najważniejszą Osobą Jaką Poznałem :* 
                                                Nawet Jak Się Kłócimy To I Tak Kocham Cię Jesteś Moją Jedyną Walentynką  
                                         To Ty Nauczyłaś Mnie Kochać  Dalej Nie Mogę Uwierzyć Ze Los Dał i Taką MIŁOŚC Jak TY :* 
                                                                       Po Prostu Dziękuję Ci Za Wszystko Kochanie  
                                                  Pamiętaj O Tym Ze Cię Kocham I Zawsze Będę Kochał Moja Walentynko :*

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQHapOwT9vOjIWgrHDaoSA...A&usqp=CAU]

Dziękuję  Ze Jesteś Ze Mną I Że w Każdej Sytuacji Wspierasz Mnie Swoją Miłością I Dobrym Słowem  
                                                            Szczęśliwych Walentynek Kochanie !!! :* 
                                                  Niech Nasza  MIŁOŚC  Będzie  Niebo Pełne Gwiazd  
                                                             - Niech Lśni I Błyszczy Na Zawsze :*
                                     Twoja Miłość Sprawia Że Jestem Najlepszą Wersją Samego Siebie  
                                                                               Kocham CIĘ !! :* 

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcR-vA4j9Bic1s83lUjjmjf...g&usqp=CAU]

Przysięgam Że Moja MIŁOŚĆ Do Ciebie Jest Wieczna :* 
                                              Nie Ma Nic Piękniejszego Na Świecie Niż Nasza MIŁOŚĆ  
          Z Okazji WALENTYNEK Chciałbym  Ci Podziękować  Za Wszystkie Wspaniałe Chwilę  Które Razem Przeżyliśmy :*
                                              I Powiedzieć Że Kocham Cię Z Całego Serca P :*  
                                                         Twój Kochany Walenty !!! <3 :* <3 :* 

[Obrazek: serce-z-twarza-ruchomy-obrazek-0107.gif]
Polub Odpowiedz
Buziaki dla wszystkich  

Każdego dnia dziękuję za to, że Cię mam. A z okazji walentynek życzę Ci, aby miłość w Twoim życiu pełniła zawsze ważną rolę! Dobrze jest być kochanym, a jeszcze lepiej kochać! W tym radosnym dniu pragnę podziękować Ci za wspólną przygodę, dzięki której moje życie nabrało nowych barw, dotąd mi nieznanych.Smile

Załączone pliki Miniatury

.jpeg   images.jpeg (Rozmiar: 13.63 KB / Pobrań: 11)
Heart
Polub Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości